Ontmoet een echte fotograaf en een schrijver!


Fotograaf Alyssa van Heyst en schrijver Marcel de Wit waren op zaterdag 21 september tussen 14.00 en 16.00 uur te gast bij boekhandel De Omslag aan de Wijnhaven 16 in Delft.

Alyssa van Heyst (34) heeft het fotoboek ‘Gesloten’ gemaakt. Haar prachtige foto’s in zwart-wit zijn een herinnering aan de coronaperiode. Een tijd waarin Nederland tijdelijk tot stilstand kwam. Ze ging in 2020 tijdens de lockdown de dertig grootste steden van Nederland af om gesloten winkels en lege straten te fotograferen. Natuurlijk staan er ook foto’s van Delft in.

Marcel de Wit (61) schreef het boek Pindakaas. Daarin staan korte verhalen die zich afspelen in Delft. Over een man die zijn hond voor de deur laat poepen en op heterdaad wordt betrapt of een verhaal over een man en een vrouw die in de supermarkt de dag van hun eerste ontmoeting nog eens overdoen. Het is inmiddels zijn derde boek over Delft en Delftenaren. Marcel fantaseert graag dus of elk verhaal ook echt waar is, mag je zelf bepalen. Maar grappig is het wel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boodschappen doen

Gevulde koeken

Autoluw